Skip Navigation Links
Intro
Profil
Arbejdsområder
Jobs
Kampagne
Kontakt

Produkter
Åbningstider

Butikken har åbent:

Man. til Tor. 12:00 - 16:00
Fre. 10:00 - 12:00

Ring på:

98 99 13 37

(døgnvagt)Medlem afGodkendt af arbejdstilsynet.

Videoovervågning
Videoovervågning minimerer din risiko


TV-overvågning er i dag, i høj grad, indbegrebet af optimal sikkerhedshåndtering. Videoovervågning minimerer din risiko Videoovervågning er et af de bedste redskaber, der findes når du skal sikre din bolig, forretning eller virksomhed. Videoovervågning hjælper dig med at beskytte dine værdier, ejendele, bygninger, kollegaer og ansatte. Anvendelse af videoovervågning har en stor præventiv virkning, samtidig med at videooptagelserne giver mulighed for hurtig efterforskning af eventuelle sager eller mistænkelige situationer. Videoovervågning bruges i forbindelse med røverier, indbrud, svind, overfald, visuel adgangskontrol, perimetersikring, pladsovervågning, proces- og produktionsovervågning og i mange andre situationer.Vi levere et stort udvalg af løsninger fra markedets førende leverandør indenfor videoovervågning. Løsningerne kan tilpasses dit behov uanset om der er tale om en mindre løsning til en privat bolig, kiosk, mindre butik, kædeforretning eller industri virksomhed med produktion på flere steder. Videoovervågning gør din hverdag mere sikker, samtidigt med at du minimerer din risiko.

Digtale optagelser


Valg af digital video optager har stor betydning for kvaliteten og hvor længe du kan lagre dine optagelser, samt i hvilket omfang du er i stand til at automatisere og integrere din løsning. Solar’s udvalg af digitale optagere omfatter alt lige fra den lille stand-alone-enhed til fire kameraer, til den komplekse løsning, der kan håndtere fra 6 og op til hundredvis af kameraer.Instaler solceller, og glem alt om regningen fra elselskabet.

Klik og se vores tilbud.

Få installeret en varmepumpe det er en økonomisk og varm løsning!.

Ring og få et tilbud.
Tænk, hvis du kunne styre alle systemer i bygningen fra ét sted - lys, varme, ventilation osv..!

Jamen, det kan du allerede.
Elektronisk adgangskontrol kan effektiv skelne mellem velkomne og ikke velkomne gæster.

Ring og få et tilbud.
DEVI komfortvarme sørger for effektiv rumopvarmning i privatboliger, kontorer, værksteder, og meget mere og anvendes til opvarmning af alle rumtyper.
 

Aut. El installatør EDDY B. MIKKELSEN

Industrivej 13 · DK 9480 Løkken
T 98 99 13 37 · info@eddy-mikkelsen.dk
www.eddy-mikkelsen.dk