Skip Navigation Links
Intro
Profil
Arbejdsområder
Jobs
Kampagne
Kontakt

Produkter
Åbningstider

Butikken har åbent:

Man. til Tor. 12:00 - 16:00
Fre. 10:00 - 12:00

Ring på:

98 99 13 37

(døgnvagt)Medlem afGodkendt af arbejdstilsynet.

Lyd

Vellyd i hele huset uden klodsede højttalere og løse ledninger. Musik skaber stemning, og vi vil gerne have en god stemning i vores hjem. I hele hjemmet, også på badeværelset og på terrassen – steder, hvor det ikke er så praktisk at have et musikanlæg stående. Derfor kan man forsyne alle rum med forskellige signaler fra et centralt placeret lydsystem af høj kvalitet. Så man kan nøjes med at have et sæt højttalere i hvert rum, og de kan med fordel være indbygget i vægge eller loft.

Derved undgår man løse ledninger og opnår fuld frihed til at møblere rummene. Aut. El installatør EDDY B. MIKKELSEN er din garanti for, at du får den rigtige løsning på lyden i din bolig.

 

Vellyd i hele huset uden klodsede højttalere og løse ledninger

 

Musik skaber stemning, og vi vil gerne have en god stemning i vores hjem. I hele hjemmet, også på badeværelset og på terrassen – steder, hvor det ikke er så praktisk at have et musikanlæg stående. Desuden er det dyrt at have så mange musikanlæg, og så er der alle de løse ledninger.

Men hvorfor have separate musikanlæg med egne afspillere, forstærkere og højttalere spredt ud omkring i huset, når man kan forsyne alle rum med forskellige signaler fra et centralt placeret lydsystem af høj kvalitet? Det er muligt med det dansk producerede JamoLink lydsystem.

Så kan man nøjes med at have et sæt højttalere i hvert rum, og de kan med fordel være indbygget i vægge eller loft. Derved undgår man løse ledninger og opnår fuld frihed til at møblere rummene. Især for småbørnsfamilier er det en ekstra tryghed at være fri for løse ledninger og højttalere, der kan vælte.

Ved nybyggeri eller omforandringer er det oplagt at tænke lyden ind i boligens faste installationer. Her er det endda muligt at få anlægget finansieret over realkreditten, netop fordi der er tale om en fast installation. En installation, der også giver boligen større værdi, hvis den på et tidspunkt skal sælges.

Også i eksisterende boliger vil det være muligt at installere custom lyd, og det vil være muligt at integrere eksisterende musikanlæg og højttalere i den ny løsning, fordi JamoLink er kompatibel med alle kendte fabrikater.

JamoLink er hjernen i systemet, centralen der styrer og fordeler de forskellige lydsignaler til netop de rum og de højttalere, du ønsker. Nyheder til køkkenet, filmmusik til stuens surround sound-højttalere og dine favorit-CD’er til terrassen.

JamoLink kan håndtere op til seks lydkilder, fx radio, CD og DVD-lydspor. Og den kan fordele dem til fire hovedzoner og fire underzoner i boligen. Ja ved at serieforbinde op til fire bokse, kan systemet fordele signaler til hele 16 hovedzoner og 16 underzoner. Systemet tillader endvidere, at man tilslutter lokale lydkilder i de enkelte rum, fx en PC eller en iPod. Så er de fleste af familiens behov vist opfyldt. Hele systemet kontrolleres let og enkelt med en fjernbetjening.

 

 Instaler solceller, og glem alt om regningen fra elselskabet.

Klik og se vores tilbud.

Få installeret en varmepumpe det er en økonomisk og varm løsning!.

Ring og få et tilbud.
Tænk, hvis du kunne styre alle systemer i bygningen fra ét sted - lys, varme, ventilation osv..!

Jamen, det kan du allerede.
Elektronisk adgangskontrol kan effektiv skelne mellem velkomne og ikke velkomne gæster.

Ring og få et tilbud.
DEVI komfortvarme sørger for effektiv rumopvarmning i privatboliger, kontorer, værksteder, og meget mere og anvendes til opvarmning af alle rumtyper.
 

Aut. El installatør EDDY B. MIKKELSEN

Industrivej 13 · DK 9480 Løkken
T 98 99 13 37 · info@eddy-mikkelsen.dk
www.eddy-mikkelsen.dk