Skip Navigation Links
Intro
Profil
Arbejdsområder
Jobs
Kampagne
Kontakt

Produkter
Åbningstider

Butikken har åbent:

Man. til Tor. 12:00 - 16:00
Fre. 10:00 - 12:00

Ring på:

98 99 13 37

(døgnvagt)Medlem afGodkendt af arbejdstilsynet.

Antenner
Hvilken antenne, der bør benyttes på din bopæl, afhænger af de lokale forhold (for eksempel afstand til sendemast, bygninger og landskab). Ring til os på 98 99 13 37 og lad os få en uforpligtende snak om hvad der skal til hos dem.


Tagantenner
Yagi-antenner og krokodille-antenner giver høj retningseffekt og er gode at anvende når man er langt fra sendemasten og har relativt frit udsyn. Gitter- eller grindantenner, skærmer godt for uønskede bagfrakommende signaler og udligner evt. refleksioner. Denne antenne er god, hvis man bor tæt på senderen eller hvis antennen ikke har umiddelbart frit udsyn.Andre udendørs antenner
Inden for de senere år er der kommet en række antenner på markedet, der adskiller sig fra de traditionelle element-antenner.
Selve antennen er skult i en kappe med indbygget forstærker, der ofte fylder meget mindre end den traditionelle tagantenne. Flere af disse antennetyper kan modtage signaler 360 grader rundt. Seneste skud på stammen er en flagknop, der er en aktiv digital antenne.Stueantenner
Er der kort afstand til senderen og optimale modtagerforhold, er en stueantenne i nogle tilfælde tilstrækkeligt. Stueantenner findes i dag i flere udformninger, så de lettere kan placeres ubemærket i rummet.Instaler solceller, og glem alt om regningen fra elselskabet.

Klik og se vores tilbud.

Få installeret en varmepumpe det er en økonomisk og varm løsning!.

Ring og få et tilbud.
Tænk, hvis du kunne styre alle systemer i bygningen fra ét sted - lys, varme, ventilation osv..!

Jamen, det kan du allerede.
Elektronisk adgangskontrol kan effektiv skelne mellem velkomne og ikke velkomne gæster.

Ring og få et tilbud.
DEVI komfortvarme sørger for effektiv rumopvarmning i privatboliger, kontorer, værksteder, og meget mere og anvendes til opvarmning af alle rumtyper.
 

Aut. El installatør EDDY B. MIKKELSEN

Industrivej 13 · DK 9480 Løkken
T 98 99 13 37 · info@eddy-mikkelsen.dk
www.eddy-mikkelsen.dk