Skip Navigation Links
Intro
Profil
Arbejdsområder
Jobs
Kampagne
Kontakt

Produkter
Åbningstider

Butikken har åbent:

Man. til Tor. 12:00 - 16:00
Fre. 10:00 - 12:00

Ring på:

98 99 13 37

(døgnvagt)Medlem afGodkendt af arbejdstilsynet.

Intiligent Styring med KNX-EIB
Tænk, hvis du kunne styre alle systemer i bygningen fra ét sted - lys, varme, ventilation osv..!

Jamen, det kan du allerede. Intelligente bygningsinstallationer giver dig disse muligheder, fordi de lader de forskellige systemer tale sammen via en central enhed, en computer.

Integrationen stopper ikke med fælles styring, de enkelte systemer kan også arbejde tæt sammen. Fx kan bevægelsesføleren, der tænder og slukker lyset, også give signal til alarmsystemet, hvis der er bevægelse i rummet på et tidspunkt, hvor bygningen burde være tom.

Vi tilbyder et KNX-system som heder tebis.

Komfort – med ét tryk på knappen: let at installere – nem at programmere. Med tebis har du mulighed for at styre alle komponenter vedrørende boligstyring. Programmeringen er enkel og fleksibel. tebis tilbyder økonomisk, tidssvarende boligkomfort og optimal sikkerhed og er på længere sigt med til at øge boligens værdi.

I privatboligen er der ikke brug for en central controller, da hver komponent har sin egen mikroprocessor. Komponenten programmeres/om programmeres enkelt og fleksibelt inden for sit funktionsområde. På længere sigt hjælper tebis systemet med at spare omkostninger og energi.

Tebis temperaturregulering

Huset er varmet op: tebis temperaturregulering sørger for behagelig varme. Synes du, at der ikke er noget værre end at gå ud på et iskoldt badeværelsesgulv om morgenen? Løsningen er ikke at lade varmen være tændt hele natten, det er hverken miljørigtigt eller økonomisk hensigtsmæssigt.

 

Med tebis enkeltrums-temperatur-regulering kan du ved et tryk på knappen målrettet regulere temperaturen i badeværelset, inklusiv gulvvarmen. F.eks. kan du indstille temperaturen på badeværelset kl. 6.30, så det er behageligt varmt kl. 7.00. Når du så forlader huset kl. 8.30 sænker tebis temperaturen i hele huset til de energisparende 18 grader, for en grad sparer op til 6 procent energi.

Klik ind på www.wexoe.dk og læs mere.Instaler solceller, og glem alt om regningen fra elselskabet.

Klik og se vores tilbud.

Få installeret en varmepumpe det er en økonomisk og varm løsning!.

Ring og få et tilbud.
Tænk, hvis du kunne styre alle systemer i bygningen fra ét sted - lys, varme, ventilation osv..!

Jamen, det kan du allerede.
Elektronisk adgangskontrol kan effektiv skelne mellem velkomne og ikke velkomne gæster.

Ring og få et tilbud.
DEVI komfortvarme sørger for effektiv rumopvarmning i privatboliger, kontorer, værksteder, og meget mere og anvendes til opvarmning af alle rumtyper.
 

Aut. El installatør EDDY B. MIKKELSEN

Industrivej 13 · DK 9480 Løkken
T 98 99 13 37 · info@eddy-mikkelsen.dk
www.eddy-mikkelsen.dk